Okulumuz Öğrencileri, eTwinning Projesinde Atasözlerini Çizimlerle İfade Ediyorlar Okulumuz, öğrencilerin yaratıcılıklarını teşvik eden ve geleneksel bilgelik ile yapay zekanın kesişimini keşfetmelerine olanak tanıyan heyecan verici bir eTwinning projesine ev sahipliği yapıyor. Bu projede, İtalya, Polonya, Yunanistan ve Türkiye'den olmak üzere (Bursa, Ankara, Malatya ve Urfa'dan) dört farklı ülkeden ortaklarımız bulunmaktadır. Projeyi okulumuzun İngilizce öğretmeni Burcu ASLAN yürütüyor. 5-6-7-8. sınıf öğrencileri de projeye aktif olarak katılıyorlar. Öğrencilerimiz, kültürel atasözlerini çizimlerle ifade ederek kendi yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buluyorlar. Bu proje, öğrencilerimize sadece sanatsal yeteneklerini geliştirme fırsatı sunmakla kalmayacak, aynı zamanda farklı kültürleri ve gelenekleri anlama ve takdir etme imkanı da sağlayacaktır. Yapılan ortak çalışmalar sayesinde, öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini proje ortaklarına tanıtacaklar hem de farklı ülkelerden gelen akranlarıyla güçlü bağlar kuracaklar. Bu proje, küresel bir perspektif kazandırarak öğrencilerimizin dünya vatandaşı olma yolundaki adımlarını destekleyecektir. Bu heyecan verici proje hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelişmeleri takip etmek için okulumuzun web sitesini takip etmeye devam edin.

27.03.2024 66

27-03-202427-03-202427-03-202427-03-202427-03-202427-03-202427-03-2024