Babasultan Musa Coşkun Ortaokulu


Vizyon: Babasultan M.Coşkun İlköğretim Okulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve bilinçli gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.00
Isınma: Kalorifer Katı yakıt
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02243826111 İDARECİ TEL 05353771305

Belgegeçer - (224) 382 6111

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bsmco.meb.k12.tr

Adres - Babasultan Mahallesi Kestel BURSA

Öğretmen :11
Öğrenci :55
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1080
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Kestel´e bağlı bir mahalledir. Tarıma dayalı ekonomi hakimdir.

Adres - Babasultan Mahallesi Kestel BURSA

Ulaşım Kestel Metro durağından saat başı kalkan D17 belediye aracıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Babasultan, Eski İnegöl yolu üzerinde Kestel merkezine 23km uzaklıkta, Kestel’e bağlı bir mahalledir.